Paasweekend

Ons eerste evenement in 2023 is het drie daagse Paasevenement in Heeg.

Die dagen varen, een ALV, een rondleiding bij Jachtwerf Heeg, activiteiten van het oude en nieuwe jeugdbestuur en nog veel meer. We hebben er ontzettend veel zin in.

WSHeeg, alwaar we ook kunnen kamperen. Uiteraard kan er ook verbleven worden bij een van de andere campings /accommodaties in Heeg, maar hoe leuk dat we allemaal bij elkaar staan. We hopen ook weer veel RED zeilers te mogen verwelkomen.

Programma overzicht (tijden onder voorbehoud)

Vrijdag 7 april kunnen zeilers al naar de haven komen. Tot 21.00 uur is de toegang tot de jachthaven open.

Zaterdag 8 april klinkt het 5 minuten sein om 10.55 uur. De laatste wedstrijd zal om uiterlijk 16.00 uur starten. Buffet is van 18.00 tot 19.00 uur, aansluitend is de ALV ook in It Sylhus. Daarna neemt het jeugdbestuur het over en gaan de zeilers een leuke activiteit doen in Heeg. Wat, dat is nog even een verrassing!!

Zondag 9 april klinkt het 5 minuten sein om 9.55 uur. Dan worden 4 wedstrijden gevaren. ’s Avonds is er gelegenheid om een diner te bestellen bij It Sylhûs. Daarna zullen we naar Jachtwerf Heeg gaan waar een rondleiding wordt gegeven op de werf waar de Splash wordt gebouwd.

Zondag 10 april klinkt het 5 minuten sein om 9.55 uur. Dan zullen 3 wedstrijden worden gevaren zodat we op tijd stoppen en iedereen op tijd huiswaarts kan kan na de prijsuitreiking natuurlijk!