Lidmaatschap SKON

Ben je geïnteresseerd in het wedstrijdzeilen met de Splash, word dan lid van de SKON.

De Splash Klasse Organisatie Nederland heeft twee soorten lidmaatschap, het standaard lidmaatschap, en het gezinslidmaatschap. Het gezinslidmaatschap is goedkoper bij meerdere zeilers in één gezin.

Klik hier voor het aanmeldingsformulier

Contributie

De contributie wordt jaarlijks per incassomachtiging geïnd (verplicht voor nieuwe leden):

  • Standaard lidmaatschap € 42,– per jaar
  • Gezinslidmaatschap € 64,– per jaar
  • Donateurslidmaatschap € 15,– per jaar

Het verenigingsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. Opzeggen kan per jaar en dien je op te zeggen voor 31/12 door een email te sturen naar: secretariaat@splashklasse.nl

Met het contributiegeld organiseert de SKON wedstrijden, faciliteert de rescue tijdens evenementen en Splash trainers worden opgeleid. De SKON vindt het belangrijk dat in de verschillende regio’s er goede trainingen plaatsvinden en ondersteunt dit van harte.

Als klasse organisatie bieden we je de mogelijkheid om één wedstrijden mee te varen zonder lid te worden. Dit geeft voor jou de ‘proeven’ of het wedstrijdzeilen iets voor jou is.

Word je lid dan is ook een wedstrijdlicentie nodig. Deze kun je aanschaffen bij het Watersportverbond. Er zijn drie soorten wedstrijdlicenties die je kunt aanschaffen:

  1. Wedstrijdlicentie, geldig voor 1 kalender jaar, vanaf het jaar dat men 22 wordt – € 41,50
  2. Wedstrijdlicentie, geldig voor 1 kalender jaar, t/m het jaar dat men 21 wordt – € 20,75
  3. Evenementen-/opstaplicentie geldig gedurende 7 dagen, startdatum te bepalen bij aanschaf – € 10,50

Een meetbrief* is voor de Splash klasse afgeschaft. Om een licentie aan te kunnen schaffen dien je lid te zijn van een watersportvereniging. Vaak is dat de vereniging bij jou in de buurt en kun je tegen een lager tarief jeugdlid worden.

*Meetbrief is een bewijs dat je boot aan alle bouweisen voldoet die in het wedstrijdreglement staan.