Herfstkamp 2022

TEAM – Together Each Achieves More

Het herfstkamp van de SKON is de voedingsbodem voor de zeiler die wilt groeien.

Tijdens dit weekend wordt er fysiek getraind, gaan we het water op om zoveel mogelijk praktijk uren te maken en wordt de theoretische kennis bijgeschaafd in de avond.

Gedurende het gehele herfstkamp staat het woord “team” centraal. De deelnemers worden door elkaar gehusseld en ingedeeld in trainingsgroepen. In de trainingsgroepen kunnen de zeilers zich aan meer ervaren zeilers optrekken en hebben de ervaren zeilers de mogelijkheid om hun kennis te finetunen wanneer zij die delen met de minder ervaren zeilers.

Tijdens de trainingen gaan de zeilers in verschillende trainingsgroepen werken aan gezamenlijke trainingsdoelen waar zij op ieder niveau van tips & tricks worden voorzien. Na een lange dag vol fysieke training, oefeningen op het water en theorie op de kant kunnen de zeilers in de avond gezellig socializen, spellen spelen en natuurlijk lekker bijslapen voor de volgende dag.

Niet vergeten mee te nemen, je boot en zeilspullen, tonnetje (of waterdichte tas) voor je lunch tussen de middag, waterfles, warme kleding, handdoek en je slaapzak (hoeslaken en kussen + sloop zijn inbegrepen).

Inschrijven Herfstkamp van vrijdag 21 t/m zondag 23 oktober 17.00 uur.

Tot vrijdag, wij zijn om 19.00 uur aanwezig om 20.30 uur start het avondprogramma.

Dominique en Zeger

Categorieën:

Geen reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wedstrijden

SKON Paasweekend

Heeg

Let op bij inschrijven kun je je ook aanmelden voor het diner op 8 april. Je kunt meerdere personen inschrijven voor het diner op één account.

U4 Medemblik

Medemblik

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.