NK Teamzeilen 2021

Op 20 en 21 november vindt het eerste NK teamzeilen Splash plaats in Haarlem. De wedstrijden vinden plaats recht voor de jachthaven in Haarlem. Mooi beschut en prima om als toeschouwer de wedstrijden van dichtbij te kunnen volgen. Je leert de zeilregels snel toe te passen en het gaat niet om de individuele winst maar om de team winst. Wedstrijden zijn kort (ca. 7 minuten) waardoor dit een ideaal evenement is voor het naseizoen. Je hebt geen tijd om het niet koud te krijgen.

College teamzeilen

Wil je meer leren over het teamzeilen, zorg dan dat je woensdag 3 november of donderdag 11 november om 20.30 uur aansluit bij een college van Zeger den Boestert. Via Zoom

Hij zal een toelichting geven op het teamzeilen en meer vertellen over tactieken en strategieën die jou team de overwinning kunnen opleveren. Inschrijven niet nodig. Zorg dat je met  onderstaande link ingelogd bent en luister naar zijn ervaring en kennis van het teamzeilen. Nodig ook zoveel mogelijk vrienden uit om eens kennis te maken met het teamzeilen.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wedstrijden

Inschrijven alle SKON wedstrijden 2022

Nederland SKON wedstrijden

Vaarwelkom

Grou

Ondereel van het najaarsklassement

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.