HERFSTKAMP 2021

Over iets meer dan twee weken begint het traditionele herfstkamp. Het aantal plaatsen is beperkt dus schrijf je snel in.

Van 22 tot en met 24 oktober 2021staat je in Goingarijp een intensief programma te wachten. Naast training op het water is er aandacht voor fysieke training en theorie. Vrijdag ochtend om 10 uur ben je omgekleed en opgetuigd en zondag middag kan je om ca. 16.00 uur weer worden opgehaald.

Let op: dit kamp is niet alleen voor de scouting T&T, maar vooral ook om samen trainen. Omdat de zeilers in groepen worden verdeeld en er genoeg ruimte op het water is, kan iedereen mee doen, dus ook de beginnende B zeiler.

Wil je in aanmerking komen voor een talentplek? Vul dan samen met je ouders en trainer het talentmotivatieformulier in en meld je aan voor het herfstkamp.

Door je motivatie en doelstellingen met mensen in je omgeving te bespreken leg je een gezonde basis voor de ontwikkeling van je (zeil)carrière.  Tijdens het herfstkamp ligt de focus naast je zeiltalent op aspecten als lerend vermogen, mentale kracht en het plezier dat je beleeft aan zeilen. Kijk voor alle informatie over het T&T en het voorlopige programma 2021-2022 op.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wedstrijden

Inschrijven alle SKON wedstrijden 2022

Nederland SKON wedstrijden

Vaarwelkom

Grou

Ondereel van het najaarsklassement

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.