Seizoen 2023 gaat van start

Beste zeiler en ouders/verzorgers,

Veel van de teams zijn al aan het trainen en dat is maar goed ook. Het seizoen gaat bijna beginnen. Het is een hoop gepuzzel geweest maar we hebben een jaarprogramma. Verderop deze site vind je de link naar het voorjaarsprogramma. Voor het EK is het vinden van een geschikte locatie, helaas nog niet gelukt. Hier wordt hard aan gewerkt maar nog steeds geen bevestiging gekregen.

Ons eerste evenement is het drie daagse Paasevenement in Heeg.

Die dagen varen, een ALV, een rondleiding bij Jachtwerf Heeg, activiteiten van het oude en nieuwe jeugdbestuur en nog veel meer. We hebben er ontzettend veel zin in.

Locatie: WSHeeg, alwaar we ook kunnen kamperen. Uiteraard kan er ook verbleven worden bij een van de andere campings /accommodaties in Heeg, maar hoe leuk dat we allemaal bij elkaar staan. We hopen ook weer veel RED zeilers te mogen verwelkomen.

Ook hopen we dat we dit jaar weer mogen rekenen op de inzet van de ouders/verzorgers tijdens de evenementen.

Ouders/verzorgers: elke ochtend is er voor jullie koffie met wat lekkers in ‘It Sylhûs’ in Heeg. Zo kunnen we gezellig bijpraten en /of elkaar leren kennen want we hebben ook weer nieuwe mensen in ons midden.

Gr het SKON bestuur

Categorieën:

Geen reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wedstrijden

SKON Paasweekend

Heeg

Let op bij inschrijven kun je je ook aanmelden voor het diner op 8 april. Je kunt meerdere personen inschrijven voor het diner op één account.

U4 Medemblik

Medemblik

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.